Jazz ja kahvi

Jazzbrunssi ja Konstrundan

Tervetuloa jazzbrunssi ja Konstrundan!

Ihana ja antoisa kesä alkaa kääntymään vääjäämättä kohti syksyä ja on aika keksiä piristystä syksyn varalle. Jazzkahvilassa ei vaivuta ihan kokonaan talviuneen, vaikka jonkin näköistä horrosta on selvästi ilmassa. Se ilmenee lähinnä aukiolojen suhteen eli näin sesongin ulkopuolella ovet ovat avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin, aukioloajat kannattaa tarkistaa http://jazzkahvila.fi/aukioloajat/.

Konstrundan

Tulevana viikonloppuna Teijon ruukissa tapahtuu jazzbrunssin ja Konstrundanin merkeissä, silloin on avoinna kolme avointa käsityöläisten työhuonetta; Helmipuoti Helmiäisen http://www.helmipuoti.fi/ Satu Björklöf loihtii yksilöllisiä ja ihania koruja, Tiina Harjolan Studio Oribessa http://tiinaharjola.fi/ syntyy silmiä hivelevän upeaa  taide- ja käyttökeramiikkaa, kolmantena käsityöläisenä rannassa Seppä Maakarhu takoo pajassaan.

Jazzbrunssi

on tarjolla sunnuntaina 20.8. klo 10-11, sen jälkeen on luontevaa siirtyä seuraamaan käsityöläisten toimintaa avoimiin työhuoneisiin. Brunssin menu koostuu italialaistyylisistä herkuista:

Bruschetta
Patonki
Sämpylä
Parmankinkkusalaatti
Tomaatti-mozzarellasalaatti
Vihreä salaatti
Lohicarpaccio
Salamipiiras
Perunapaistos
Kahvi
Makea jälkiruoka
Juustoja

Pöytä täytyy varata etukäteen joko laittamalla viestiä kahvila@jazzkahvila.fi tai soittamalla/laittamalla viesti numeroon 044-2399645 viimeistään perjantaina 18.8. jotta osaamme kattaa tarvittavan määrän pöytiä. Lisätietoja löytyy Facebook eventistä: https://www.facebook.com/events/109055449807979/

Lisäksi olemme saaneet yhteistyökumppaniltamme Hifistudiolta kaikkien brunssille osallistuvien kesken arvottavaksi huippulaadukkaan Beoplay A1 bluetooth- kaiuttimen (arvo 250 €).

Brunssia tulee siivittämään ihastuttava duo Anna Inginmaa ja Otto Rissanen.

Hinta on 35 e/aikuinen ja 18 e/alle 12 -vuotiaat lapset.

Tervetuloa viihtymään livejazzin, hyvän ruoan, taiteen ja käsityön pariin viikonloppuna! Jazzkahvila Mazzuunissa tapahtuu läpi talven, horroksesta huolimatta.  Live-esiintymisiä on jo bookattu, niistä kerrotaan enemmän tuotapikaa.

Nähdään viimeistään brunssilla!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *