Jazz ja kahvi

Jazzkahvila sulki ovensa, mutta toiminta jatkuu

Kiitos!

Kaunis kiitos kaikille asiakkaillemme! Jazz sammui ja kahvipannusta katkaistiin virta 31.12.2018 Jazzkahvilan osalta viimeisen kerran. Vajaan kahden vuoden aikana saimme kuunnella toinen toistaan hienompia tarinoita, kertomuksia ja muistelmia menneistä ajoista. Näitä oli ilo kuunnella kerta toisensa jälkeen, eikä yhtä ainuttakaan tarinaa tullut kerrottua kahteen kertaan.

Kiitos myös meillä esiintyneille artisteille. Alussa emme olisi ikinä voineet kuvitellakaan, että saamme vieraaksi näin ammattitaitoisia muusikoita. Kukapa olisi uskonut, että meillä soittaa jazzlegenda tai Suomessa eniten levyttänyt kitaristi? Meillä vieraili aivan kärkikaartiin kuuluvia muusikoita sekä tulevaisuuden lupauksia. Upeita muusikoita ja ennen kaikkea, hienoja ihmisiä.

Tulevaisuuden suunnitelmia

Kahvilan pyörittäminen maaseudun idyllissä ei ole helppoa, kannattavuudesta puhumattakaan, joten päädyimme jatkamaan Mazzuunin tarinaa toisella polulla. Jatkosuunnitelmat eivät ole vielä aivan kirkkaat, tässä vaiheessa toiminta siirtyy verkkokauppaamme ja sinne tulevat myyntiin ainakin Saaren Taika tuotteet, sekä myöhemmin muitakin tuotteita. Järjestämme jatkossakin tapahtumia yrityksille.

Musiikin parissa on tarkoitus jatkaa työtä ja jotain onkin jo suunnitelmissa, mutta niistä enemmän kun asiat selkiintyvät.

Kannattaa pysyä kuulolla ja seurata meitä!