Jazz ja kahvi

Juha Björninen & Lauri Yrjölä duo

6.10.2017 Björninen & Yrjölä duo saapuu Teijon Ruukkiin

Juha Björninen: kitaristi ja tuottaja

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Teijon ruukkikylässä saamme nauttia jälleen kerran huippuluokan musiikista, kun Björninen & Yrjölä duo saapuu kitaroineen Jazzkahvila Mazzuuniin viidyttämään meitä. Juha Björninen on toiminut studiokitaristina vuodesta 1975 lähtien ja hän on yksi Suomen eniten levyttäneistä muusikoista, joka on Gramexin tilastojen mukaan ollut mukana 4 254:llä suomalaisella levytyksellä (tieto vuodelta 2008), vuodesta 1971 lähtien. Björninen on tehnyt yhteistyötä mm. Laura Voutilaisen, Kirkan, Vesa-Matti Loirin ja Pekka Pohjola Groupin kanssa. Björnisen musiikillinen skaala on erittäin laaja.

Björnisen taidonnäytteeseen pääset tästä.

Lauri Yrjölä: kitaristi, laulaja-lauluntekijä

Lauri Yrjölä aloitti musiikkiharrastuksen verrattain myöhään, vasta lukioikäisenä. Nuoren miehen soittoharrastus kulki lopulta yksityistunneilta musiikkiopistoon ja Kotkan Konservatorion kautta Metropoliaan, mistä Yrjölä valmistui musiikkipedagogiksi. Ammattikitaristina Yrjölä on soittanut mm. Isac Elliotin, SANNIn, Jannan ja Antti Tuiskun yhtyeissä. Yrjölällä on myös mustalaisjazztrio ja hän soittaa Noora Kiili Chanson d’ Amour -orkesterissa. Yrjölä vieraili Jazzkahvila Mazzuunissa trionsa kanssa ja vakuutuimme Yrjölän ammatillisesta osaamisesta. Marraskuussa 2015 Yrjölä kirjoitti 12 uutta kappaletta, joista tuli popimpaa kuin Yrjölän ja Johanna von Hertzenin Ottilia -bändin esittämä suomirock. Näin syntyi artisti nimeltä Lauri Yrjölä, joka myös osallistui vuonna 2017 Uuden Musiikin Kilpailuun ja eteni finaaliin kilpailun ainoalla täysin suomenkielisellä kappaleella Helppo Elämä. Lauri Yrjölän toinen single Sun vieressä julkaistiin heinäkuussa 2017, ja se keräsi jo ensimmäisen kuukauden aikana yli 50 000 kuuntelua ja nousi Spotify-listoille. Nyt miehen ja kitaran lisäksi lavalle on ilmaantunut loop-pedaali, jolla Yrjölä rakentelee omista kappaleistaan mielenkiintoisia live-sovituksia.

Perjantaina klo 21:00

Nyt jos koskaan kannattaa siis tulla paikalle kuuntelemaan livenä tämän loistavan parivaljakon ilottelua. Yhdessä tämä huikea kaksikko pystyy lähes mihin vaan! Luvassa on Teijolla ennenkuulumatonta musiikillista ilotulitusta, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikan päällä varmistamassa eturivin paikat.

Liput 15 e/kpl ja lippuja myynnissä kahvilalta tai niitä voi varata etukäteen kahvila@jazzkahvila.fi / 044-2399645.

Tapahtuman Facebook event löytyy täältä https://www.facebook.com/events/1383134665132754

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *