Kahvila

Jazzkahvila Mazzuuni: Kahvia jazzilla – vaiko jazzia kahvilla?

Mikä olisikaan miellyttävämpi tapa nauttia rennosta sunnuntaipäivästä, kuin lämmin kuppi herkullista kahvia rauhoittavien jazz- sävelten siivittämänä? Samalla voit vaikka lueskella ilmaisen Wi-fi:n avustuksella nettisivujemme Kahvia jazzilla blogia. Kahvin seuraksi on luonnollisesti syytä ottaa paikan päällä leivottuja leivonnaisia. Tai jos on enemmänkin nälkä, niin Ulla loihtii aidolla Italialaisella tyylillä maittavia pikkupizzoja huikopalaksi. Siis jazzia, pizzaa ja kahvia, siinä resepti onnistuneeseen vapaapäivään 🙂

Tai mikä olisikaan ihanteellisempi ympäristö nauttia laadukkaasta musiikista, kuin historiaa haviseva Teijon ruukki- ja kartanomiljöö sekä sen sydämenä sykkivä vuonna 1908 toimintansa lopettanut masuuni. Uunirakennelma on muuten harvinainen sisätiloissa sijaitseva monumentti , jollaiseksi museovirastokin tämän komistuksen luokittelee. Ja nautinnon viimeistelee toiveesi mukaan valmistettu erikoiskahvi tai paikallisen kyläpanimon tuottama käsityöläisolut.

Laadukkaasta musiikkinautinnosta vastaa Hifistudion toimittama äänentoistojärjestelmä. Toisinaan myös Turun Hifistudion kauppias Lauri Eskola on lupautunut soittamaan erityisiä jazz-lp:itä.

Nauhoitetun jazzin lisäksi pääset säännöllisesti kuulemaan myös elävää musiikkia. Järjestämme kotimaisten jazz-artistien esiintymisiä mahdollisuuksien mukaan.

Myös yritystilaisuuksien järjestäminen onnistuu aina 100 hengen ryhmiin asti. Taidegalleriatilaan saa luento- / ryhmätyöskentelyyn soveltuvat järjestelyt ja äänen- sekä kuvantoisto laitteet ovat käytettävissä.